Edellisvuosien tapaan myös tulevana kesänä Vallilan kuosit näkyvät vahvasti ympäri Sideways-aluetta.

Vallilan Sideways-festarikuosi Urbaani metsä syntyi Vallilan suunnittelijatiimimme kollektiivisesta luovuudesta: koristeellinen lintu pyrähti lentoon Saara Kurkelan mielikuvituksesta, reunoilla komeileva metso on Riina Kuikan, varvut ja saniaiset piirsi Tanja Orsjoki ja timanttijänikset syntyivät Matleena Issakaisen omaperäisistä kokeiluista. Säihke ja säkenöinti jatkuvat vartalon kimaltelevissa timanttikoristeluissa, glittermeikeissä ja näyttävissä strasseissa. Urbaani metsä -kuosissa kaupungin ja metsän rajat sekoittuvat. Ripaus tyylikkään eläimellistä menoa – kassin muodossa totta kai – sopii mainiosti festarihuumaan. Sideways-kassi valloittaa energisessä ja aurinkoisessa keltaisessa värityksessä.

Festivaalikangaskassit ovat tulevan kesän Sidewaysin virallisia festarikasseja. Kassi on jämäkkä, kestävä ja tilava puuvillakassi vetoketjullisella sisätaskulla. Festarikassiin mahtuu mainiosti kaikki olennaisin: puhelin, lompakko, aurinkorasva, lämmintä vaatetta, glittermeikit, luha, pieniä diskopalloja ja se olennaisin, eli ready to rock -fiilis. Kassi toimii paitsi tyylielementtinä myös bändipaidan tavoin muistona legendaarisista kesähetkistä, -retkistä ja bailuista. Kassit tulevat myyntiin kaikkiin Vallila-myymälöihin huhtikuun loppuun mennessä. Kassin hinta on 10 €/kpl.

Vallila tekee ensi kesänä myös uniikkia aluetaidetta. Vallilan inhouse-kuosisuunnittelijat loivat Sidewaysin tunnelmasta inspiroituneet kuosit, joista tehdään kuosi-installaatioita sekä värikylläisiä aluerajauksia ja -somistuksia. Sidewaysin uusi alue Nordiksella antaa vahvan kontrastin värikkäälle kuosi-ilottelulle, kun asfalttikentän ja jäähallin betoniviidakko kohtaa kirkkaankeltaisen kuosimetsän. Teema toistuu myös jäähallin sisätiloissa, jotka taatusti yllättävät festariväen.