Sidewaysin kaikki ruokaravintolat on julkistettu. Mukana on jälleen katsaus kiinnostavia ja herkullisia katuruokatoimijoita, joista jokainen tarjoaa pisteessään myös vegaanisia vaihtoehtoja. Palaamme baari- ja juomakattaukseen lähitulevaisuudessa…

Turkulainen Crêpe Stop valmistaa kreppejä, eli perinteisiä ranskalaisia ohukaisia. Tarjolla sekä suolaisia että makeita herkkuja.

Meksikolaista katuruokaan keskittyvä Dead Burrito vastaa Sidewaysin texmex-puolesta.

Katuruoan klassikko Fafa’s tunnetaan erityisesti herkullisista pitaleivistä ja falafeleistaan

Fisu & Ranet tarjoilee aitoja ja autenttisia fish and chipsejä, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista tinkimätöntä ammattitaitoa ja ekologisuutta kunnioittaen.

Ilmiöksi nousseen Gold&Greenin pääraaka-aineena toimii ympäristöystävällinen Nyhtökaura™. Uutuustuote ”nyhtispihvit” testattavana Sidewaysiin pystytettävässä pop up -ravintolassa.

GreenStreet Cafen ruokalistalta löydät mm. herkullisia salaattibowleja, vegaanisia ja gluteenittomia raakakakkuja sekä laadukasta kahvia.

Suomalainen Jymy luomujäätelö tehdään vain puhtaista ja eettisistä raaka-aineista ilman kemiallista kuormaa. Maista niin ymmärrät, millaista jäätelön kuuluu olla.

Maistuvatko kaupungin parhaiksi kehutut falafelit ja mezet? Lähi-idän katuruokaa valmistava Levant on ruokarekkansa ohella tuttu myös kivijalkaravintoloistaan Vaasankadulla, Bulevardilla ja Lauttasaaressa.

Ranet-ravintolan Premium Loaded Fries -konsepti laittaa ranskalaiset reilusti överiksi. Laadukkaiden ja rapeaksi paistettujen ranskalaisten päälle tulee tarkkaan harkittu sekoitus fine dining -tasoisia kastikkeita, tuoreita yrttejä ja maukkaita lisukkeita.

Tänäkin kesänä Sidewaysin Burger -koju ruokkii nälkäistä festarikansaa. Tarjolla ainakin Halloumi-avokado burger ja Salsa-burger. Annokset on kehitetty yhteistyössä Tavastian naapurissa toimivan Ravintola Ilveksen kanssa.

Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana.

Thai Papayasta tutun Lennu ja Pradab ”Lotta” Viherjuuren uusi ravintolakonsepti Thaiger by Thai Papaya on aasialaisella twistillä kehitetyt burgerit lihalla, seafoodilla tai vegaanisena.

Ylivertaisista burgereistaan tunnettu herttoniemeläinen Treffi Pub & Bistro grillaa Sidewaysissa ruokarekallaan tulta ja savua säästelemättä.

Lue lisää ravintoloista täältä.