Paperi T

Paperi T:n uusi ”Kaikki on hyvin” -albumin ensimmäistä kertaa livenä!

Sideways-esintyminen kesällä 2015 taisi olla Paperi T:n ensimmäinen oma festarikeikka, ja varmasti jokainen paikalla ollut muistaa juuri ilmestyneen ”Malarian pelon” aiheuttaman yleisöryntäyksen Park Stagen ympäristössä.

Sen jälkeen on tapahtunut paljon: Paperi T eli ”Papru” eli Henri Pulkkinen on noussut älykkään suomiräpin keisariksi, haudannut Ruger Hauerin, pokannut Teosto-palkinnon, julkaissut lukemattomia painoksia loppuunmyyneen runoteoksen, toteuttanut tilausteoksen Lauri Porran kanssa ja toiminut Radio Helsingin musiikkipäällikkönä.

Siinä sivussa Paperi T on äänittänyt myös pitkään odotetun toisen sooloalbuminsa ”Kaikki on hyvin”, joka ilmestyy kesäkuussa.

Sideways-keikalla Paperi T esittää ensin koko tulevan levynsä biisit ensimmäistä kertaa yleisön edessä, jonka lisäksi on luvassa myös vanhempaa Paperi T -tuotantoa.

Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku”, artisti avaa ja jatkaa: ”Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen.” –Paperi T