Crêpe Stop

Crêpe Stop tunnetaan kreppeistä eli perinteisistä ranskalaisista ohukaisista. Laatu on taattua, ja tarjolla on myös vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Suolaisten ja makeiden kreppien lisäksi Crêpe Stop valmistaa ruokarekassaan myös aitoa ranskalaista limonadia eli citron presseä.

Dead Burrito

Latinalaisamerikkalaista katuruokaa valmistava Dead Burrito vastaa Sidewaysin texmex-tarjonnasta. Meksikolaisia herkkuja niin lihalla kuin vegaanisilla lisukkeilla – nälkä lähtee taatusti.

Fafa’s

Katuruoan klassikko tunnetaan erityisesti herkullisista pitaleivistä ja falafeleistaan. Juuri sinäkin olet takuulla testannut Fafa’sin tuotteet, ja haluat niitä aina vain lisää.

Fisu & Ranet

Fisu & Ranet tekee Sidewaysiin saapuvassa ruokarekassaan fish ’n chipsit aitoon tapaan. Tarjolla merisuolalla ja mallasviinietikalla maustettuja paksuja ranskalaisia ja MSC-sertifioidusta turskasta tehty rapea file. Dipiksi käsintehtyä remouladekastiketta ja tuoretta sitruunamehua. Koko annos on gluteeniton ja laktoositon.

Gold&Green

Syö hyvää, tee hyvää. Ympäristöä rakastavaa Nyhtökauraa™ saa nyt myös pihvinä. Tervetuloa maistamaan Gold&Greenin pop up -ravintolaan ”Nyhtiksen” kehittäjien uutuustuotetta!

Gold&Green sai alkunsa kahden perheenäidin Maija Itkosen ja Reetta Kivelän halusta kehittää vaihtoehto päivittäiselle lihankäytölle – syntyi Nyhtökaura™, kaurasta ja pavuista tehty proteiini. Syöt ekologisemmin mausta ja nautinnosta tinkimättä. 

GreenStreet Cafe

GreenStreet Cafen tarjonnasta löydät mm. herkullisia salaattibowleja, vegaanisia ja gluteenittomia raakakakkuja sekä laadukasta kahvia. Kaikkea ravitsevaa herkkua, jotta sulla riittää energiaa tanssia koko festareiden ajan ja nauttia täysillä!

Jymy luomujäätelö

Suomalainen Jymy luomujäätelö tehdään vain puhtaista ja eettisistä raaka-aineista ilman kemiallista kuormaa. Maista niin ymmärrät, millaista jäätelön kuuluu olla. Ja mitä vailla olet ollut.

Jymyn myyntivaunussa tarjolla luonnollisesti myös vegaaniseen ruokavalioon sopivia jäätelöitä.

Levant

Levant tarjoaa ystävilleen esimerkiksi falafeleita, mezejä, salaatteja sekä sandwichejä. Lähi-idän katuruokaa valmistava Levant on ruokarekkansa ohella tuttu myös kivijalkaravintoloistaan Vaasankadulla, Bulevardilla ja Lauttasaaressa. Maistuvaa, helppoa ja edullista kasvisruokaa iloisella palvelulla!

Ranet

#RANET premium loaded fries keskittyy siihen mikä elämässä on oikeasti olennaista – parhaista suomalaisista perunoista tehtyjä ranskalaisia runsailla käsityölisukkeilla! Luvassa mm. raneja Aasia-twistillä ja vegaanityyliin “cheddarilla” ja nyhtökauralla.  Kesän uutuutena täysin uusi versio grilliruokien kuninkuuslajista eli makkaraperunoista –  tämäkin tyylille uskollisesti täysilihamakkaralla ja reiluilla lisukkeilla.

Sideways Burger

Edellisten vuosien tapaan myös tänä kesänä Sidewaysin oma burger-kioski ruokkii nälkäistä festarikansaa. Tarjolla ainakin Halloumi-avokado burger ja Salsa-burger. Annokset on kehitetty yhteistyössä Tavastian naapurissa toimivan Ravintola Ilveksen kanssa.

Thai Papaya

Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä, pikaruuan nopeudella suoraan food truckista. Ravinteikas, maistuva ja terveellinen pika-ateria on nykyään mahdollinen – sen tarjoaa aina Thai Papaya.

Thaiger by Thai Papaya

Thai Papayasta tutun Lennu ja Pradab ”Lotta” Viherjuuren uusi ravintolakonsepti Thaiger by Thai Papaya on aasialaisella twistillä kehitetyt burgerit lihalla, seafoodilla tai vegaanisena. Ensimmäistä kertaa maistettavissa Sidewaysissa!

 

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemen suosituin ravintola ja erityisesti jättihiteiksi nousseista burgereistaan tunnettu Treffi Pub & Bistro saapuu ruokarekallaan Nordikselle. Treffi Pub & Bistro grillaa tulta ja savua säästelemättä Suomen parhaita burgereita nälkäiselle festarikansalle. Valikoimassa toki myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.