Ensi kesän Sideways-liput ovat myynnissä sunnuntai-iltaan 14.10.2018 asti hulluun halpaan hintaan 109,50€. Lippu sisältää kaikki festivaalipäivät vuonna 2019 Nordiksella järjestettävässä Sidewaysissa.

Rajoitettu erä lippuja tarjolla Stockmannin tavaratalojen palvelupisteissä sekä verkkokaupassa osoitteessa www.hullutpaivat.com/kumppanit/lippufi.

SIDEWAYS 2019 FRIENDLY BIRD -LIPUT

Ensi kesän Sideways-festivaalien erikoishintaiset Friendly Bird -liput ovat myynnissä vain 48 tuntia ti 12.6.2018 klo 12.00 – to 14.6.2018 klo 11.59 (ajat päivällä, eivät yöllä).

Lippukaupan löydät alempaa täältä.

Lippuja on saatavissa myös Lippupisteen verkkokaupasta ja toimipisteistä.
Lippupiste hyväksyy käteisen ja korttien ohella yleisimpiä kulttuuri- ja virikeseteleitä.

Sidewaysissa ei ole VIP-lippuja, kaikki festivaalivieraamme ovat samanarvoisia.

Kiitos Sideways 2018! Nordiksella vieraili festivaaliviikonlopun aikana 26000 kävijää eli tapahtumamme yleisöennätys rikkoontui yli 10000 hengellä (toki yksi päivä lisää, mutta silti ylivoimainen ennätys). KIITOS!

Uutisia ensi vuoden Sidewaysista jo hyvin pian…

KIITOS KIITOS KIITOS!

Löytötavaroita voi tiedustella tuntomerkkejä vastaan sähköpostitse info@fullsteam.fi
Arvotavarat (arvo yli 20€) toimitetaan tiistain aikana Pasilan poliisitalon löytötavarapisteeseen.

photo: Riikka Vaahtera

Keuhkot on joutunut perumaan sunnuntaille ilmoitetun Sideways-esiintymisensä.

Korvaavana artistina ohjelmistoon saapuu improvisiotua free jazzia soittava Oaagaada, jonka jäsenet ovat tuttuja muun muassa Black Motorin, Blassicsin, Taco Bellsin sekä Sound & Furyn riveistä.

Oaagaada
Su 10.6.2018 klo 18.00-19.00 @ Basement

Toinen festivaalipäivä lauantai ylitti Sidewaysin aikaisemman päiväkohtaisen yleisöennätyksen: loppuunmyydyssä päivässä vieraili 10000 kävijää. Ilta jatkuu vielä 04.00 asti Jäähallin sisätilojen konserteilla, ja myös ulkoalueella ruokamyyntikannella on tarjoilua 01.30 saakka.

Sunnuntaille on vielä lippuja saatavissa osoitteessa www.sidewayshelsinki.fi/liput sekä portilta klo 14.30 alkaen. Päätöspäivän ohjelmistossa mm. The National (US), Cigarettes After Sex (US), Deerhunter (US), Ruusut-yhtyeen ensimmäinen keikka koskaan, Oranssi Pazuzun vuoden ainoa Suomen-konsertti, Sleaford Mods (UK), Ezra Furman (US) sekä monia muita.

A Perfect Circle on toivoo, että yhtyeen konserttia ei kuvata yleisön joukosta millään kameroilla. Pyydämme, että pidätte myös kännykät taskussa tai laukussa.

Akkreditoidut photo-passilliset valokuvaajat saavat kuvata konserttia kahden ensimmäisen kappaleen ajan lavan ja barrikaadin välissä (saavu ajoissa kuvauspaikkaan).

Sidewaysin avauspäivä perjantai keräsi Nordikselle 8000 kävijää, ja lauantaille odotetaan 10.000 juhlijaa. Lippuja on edelleen saatavissa ennakkopisteistä ja portilta.

photo: Petri Anttila / Sideways

Kokosimme tähän tärkeitä asioita viikonloppua varten.

LIPUT:
Kaikkia lipputyyppejä on edelleen saatavissa. Liput myynnissä www.sidewayshelsinki.fi/liput ja portilla.

RANNEKKEENVAIHTO:
Kolmen ja kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin – vaihtamalla rannekkeen ennakkoon vältät ruuhkat portilla. Rannekkeenvaihto avautuu Nordiksella klo 12. Keskustan vaihtopiste Tennispalatsin HAM-museolla on auki vielä tänään perjantaina klo 12-16.

SAAPUMINEN:
Suosittelemme kävelyä, pyöräilyä tai julkista liikennettä. Nordiksen ympäristön tietyöt vaikeuttavat saapumista, varaathan riittävästi aikaa. Jätäthän polkupyörät kauemmas tapahtuma-alueesta, Töölön poikkeukselliset liikennejärjestelyt eivät mahdollista tälle vuodelle fillariparkkia.

Huomaa myös osittain suljetut ja kapeat jalkakäytävät: liiku rauhallisesti ja liikennesääntöjen mukaisesti.

Varsinkin perjantaina klo 17-19 välille on odotettavissa ruuhkia. Saavuthan riittävän ajoissa, jotta et missaa esim. Rodriguezin keikkaa.

SISÄÄNKÄYNTI JA KARTTA:
Sidewaysin sisäänkäynti tapahtuu Helsingin jäähallin pääovista Nordenskiöldinkadun puolelta. Tutustu festivaalikarttaan jo ennakkoon.

AIKATAULU:
Portit avataan perjantaina klo 16, lauantaina klo 14.30 ja sunnuntaina klo 14.30. Soiton loputtua ulkolavoilla, ohjelma jatkuu sisätiloissa. Lataa tulostettava aikataulu täältä.

RUOKA JA JUOMA:
Sideways-alueelta löytyy lukuisia ravintoloita ja baareja. Tarjolla on herkkuja vegaaneille ja sekasyöjille sekä juotavaa erikoisoluista viineihin, drinkkeihin ja samppanjaan, monenlaisia kahveja sekä tietenkin alkoholittomia vaihtoehtoja. Suosittelemme tulemaan Sidewaysiin myös syömään, tarjolla on musiikin ohella myös kulinaristisia elämyksiä.

VESIPULLOT JA OMAT EVÄÄT:
Voit tuoda mukanasi yhden max 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän vesi/limupullon (pullon oltava kirkas ja läpinäkyvä). Alueella on vesipisteitä. Omat eväät (leivät, sipsit, karkit, hedelmät…) ovat tietenkin sallittuja. Alkoholin tuominen alueelle on kiellettyä.

AURINGONPAISTE:
Muista aurinkorasva, päähine ja sään mukaiset vaatteet (iltaisin saattaa olla viileämpää). Sateen uhkaa ei pitäisi olla, mutta kertauksena, että sateenvarjot ovat turvallisuus- ja näköestesyistä kiellettyjä.

NARIKKA:
Portilla löytyy vapaaehtoinen narikka, hinta 3€ / asiakas.

MAKSAMINEN:
Voit maksaa useimmissa ravintoloissa ja baareissa kortilla, mutta varaathan käteistä esimerkiksi narikkaa ja korvatulppia varten. Käteinen on myös nopein tapa maksaa festivaaliolosuhteissa. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Mannerheimintien Alepan yhteydessä.

VALOKUVAAMINEN:
Valokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden tuominen alueelle on sallittua. Muistathan välttää keikkojen katsomista häiritsevää kuvaamista sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Huomiona, että A Perfect Circlen kuvaaminen on kiellettyä myös yleisöalueilla. Muista hashtag #sidewaysHEL

IKÄRAJA:
Sidewaysin ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaa ei ole suunnattu pikkulapsille tai sylivauvoille, joten muista bookata lapsenvahti.

KYSYTTÄVÄÄ:
Tutustu Sidewaysin info-sivustoon tai jos sieltäkään ei löydy vastausta niin lähetä meiliä info@fullsteam.fi

Sidewaysin ennakkovaihtopisteissä on tänään löytynyt useita väärennettyjä lippuja – suosittelemme ostamaan liput ainoastaan virallisista lippukaupoista: www.sidewayshelsinki.fi/liput, Lippupisteestä tai Tiketistä.

Jos ostatte lippuja jälkimarkkinoilta (esim. Tori.fi, Huuto.net, Facebook), teette sen omalla vastuulla. Emme hyvitä väärennettyjä lippuja tai vaihda niitä rannekkeisiin.