Paints and Friends: The nude model croquis (Friday)

Paints and Friends: The nude model croquis (Friday)

Perjantai 7.6.2019

19:00 - 20:00

Paints and Friends on nelihenkinen työryhmä Helsingissä, joka järjestää kuvataideworkshoppeja erilaisilla vaihtuvilla konsepteilla. Kollektiivin lähtökohtana on, että jokainen voi osallistua toimintaan ilman aikaisempaa taiteen harrastamista tai erityistaitoja.

Ideana ja inspiraationa on järjestää workshoppeja joihin itse haluaisimme osallistua. Toiminnassamme painottuu taiteen tekemisen lisäksi sen kokemuksellisuus - taide on hauskaa, rentoa ja tarkoitettu kaikille!

Sidewaysissa järjestetään kahdenlaisia sessioita: piirrämme alastonmallia luonnosmaisella croquis-tekniikalla tai maalaamme festarifiiliksiä! Tarkoituksena on, että festivaalivieraat pääsevät toteuttamaan itseään ja irroittelemaan. Kaikki materiaalit kuuluu osallistujille. 

Ja mikä parasta, täällä saa halutessaan tehdä taidetta vaikkapa bisse kädessä tai viinilasi vieressä. Suosittelemme vierailua baaritiskillä ennen saapumista paikalle.

Jäähallin takakäytän Theatre-tilassa järjestettävien workshopien kesto on noin 1h, mukaan mahtuu 25 henkilöä/sessio. Ei ennakkoilmoittautumisia, saavuthan ajoissa!