Secret Club Romeo + Juliet @ Verona

Secret Club Romeo + Juliet @ Verona

Joka päivä

Immersiivisen teatterin kollektiivi 00100ENSEMBLE yhdistää voimansa Sidewaysin kanssa ja tuo 90-luvun klubikokemuksen osaksi festivaaliohjelmaa. Club Verona -salaklubi on piilotettu katseilta festivaalin alueelle.

Ahdistaako tämä vuosituhat? Ei huolta, sillä helpotus löytyy uppoamalla kauniin traagiseen Baz Luhrmannin Romeo + Julian maailmaan. Eksy ja löydä tiesi kultaiselle 90-luvulle Veronan kuuman hikiseen puutarhaan ja tanssi nostalgisen musiikin siivittämänä.

Club Veronassa voitkin kohdata tuttuja hahmoja tai rakkauteen johdattelevan ikonin. Jokainen kävijä kohdataan henkilökohtaisesti. Pääset astumaan hetkeksi elokuvan maailmaan ja asusteilla valita kumman suvun puolesta taistelet. Club Verona on eksklusiivinen kokemus, jossa voit käydä pyrähtämässä ja tuulettumassa 90-luvun rytmein. Joten pidä kiirettä, sillä ovet eivät aina ole auki. Taistele rakkauden puolesta ja tunnusta syntisi tanssilattialla.

Club Veronassa järjestetään myös festivaalien aikana useita herkullisia speed dating tapahtumia. Tule, koe ja löydä täksi kesäksi oma Romeo ja Juliasi. Valitse sukusi Capulet tai Montague ja anna rakkauden ylittää rajat. On aika unohtaa ahtaat lokeroinnit, sillä rakkauden kategorioita löytyy kaikille. Kuten Destiny’s Child aikanaan opetti: And when I look into your eyes I see Love.