100 gecs

100 gecs

This chaotic duo sounds like nothing and everything you’ve ever heard. -Washington Post

Vaikka et olisi koskaan kuullutkaan tämän hetken kohutuimmasta elektronisen musiikin nimestä 100 gecsistä niin älä huoli, et varmasti ole ainoa. Käynnissä on täysin poikkeuksellinen ilmiö, mitä pääset todistamaan nyt etujoukoissa.

Vielä vuosi sitten heistä ei tiennyt juuri kukaan, mutta nyt 100 gecs, eli Laura Les ja Dylan Brady, ovat kaikkialla. Vice-media valitsi bändin esikoislevyn vuoden parhaaksi julkaisuksi, ja New York Timesin kaltaiset perinteiset lehdet nostivat ”1000 gecs” -albumin vuoden 10 parhaan levyn joukkoon.

Mistä ilmiössä on oikein kyse?

Ensitahtien perusteella saatat kuvitella 100 gecsin tekevän muotopuhdasta elektropoppia, mutta seuraavassa hetkessä soundi muuttuu äärimetalliin ja sitten vuorostaan EDM-vaikutteisiin tai synkkään dubstepiin. Tai oikeastaan ihan mihin tahansa.

Bändiä on verrattu Crystal Castlesin elektropunkiin, PC Music -labelin artisteihin, Skrillexiin ja Blink-182:teen, Sleigh Bellsin noisepoppiin sekä kaikkeen siltä väliltä.

Mitä tässä enempää selittelemään tai kuvailemaan, kuuntele itse ja hämmästy.

Sideways on yksi 100 gecsin ensimmäisistä esiintymisistä Euroopassa. Tämä tulee olemaan niitä konserttitapauksia, joiden näkemisellä voit ylpeillä vuosien päästäkin!