HERKULLINEN RUOKAKATTAUS ON JULKISTETTU!

23.05.2022

Sidewaysin nyt julkistettu ruokaohjelmisto vie makumatkalle Aasiasta Väli-Amerikkaan, Pohjoismaista Afrikkaan ja niin edelleen! Tulevana vuonna kaikki ravintolamme tarjoilevat ainoastaan kasvis- tai vegaaniruokaa, ja vaihtoehtoja löytyy takuulla jokaiseen makuun tai mielitekoon. Suosittelemme saapumaan paikalle nälkäisenä!

Kaupungin parhaita tacoja valmistava Lopez y Lopez tuo vihdoin palkitun ravintolansa festivaaliympäristöön. Muusikkonakin tunnettu Lieminen ajaa upouuden, newyorkilaisia sliceja paistavan Crusty Pizza -foodtruckinsa Nordikselle.

Green Burger -ravintolassa tarjoillaan ronskeja artesaaniburgereita, ja Omatsuri Sushi valmistaa tuoreita sushiannoksia. Pienemmässä nälässä tai herkkuhampaan kolottaessa auttavat Sweet & Salty -ravintolan suolaiset ja makeat vohvelit sekä jaettavat tapakset. Loaded Fries Barissa ranskalaiset ladataan meksikolaisilla tai aasialaisilla lisukkeilla.

Uusina makumaailmoina Sidewaysissa esittäytyvät filippiiniläistä keittiötä edustava Paisano sekä etiopialaista kasvisruokaa valmistava Addis Ethiopian Kitchen.

Fat Ramen tunnetaan herkullisessa liemessä muhivista ramen-nuudeleistaan, ja tuore tulokas HALLANA valmistaa ensiluokkaisista raaka-aineista ruokaisia salaatteja sekä hapanjuurileipään tehtyjä toasteja.

Paluun ruokaravintoloiden kattaukseen tekevät myös kaksi Sideways-kävijöiden ikisuosikkia: thai-ruokaan erikoistunut Thai Papaya sekä Lähi-idän meze- ja falafel-kulttuuria edustava Levant.

Jäähallin käytävien myyntipisteistä löytyy tietenkin erilaisia herkkuja, naposteltavaa, joiden lisäksi halli on tänä keväänä lanseerannut vegetuotteisiin erikoistuneen kioskin.

Sidewaysin entistäkin monipuolisemmasta baari- ja juomatarjonnasta kerrotaan lisää lähitulevaisuudessa!