SAAPUMINEN SIDEWAYS-ALUEELLE

28.05.2019

Toivomme, että festivaaliyleisö saapuisi Nordikselle julkisella liikenteellä, kävellen tai fillarilla. Töölön katutyöt jatkuvat edelleen, joten varaattehan saapumiseen riittävästä aikaa.

JULKINEN LIIKENNE
Lähimmät raitiovaunupysäkit (linjat 2, 3, 4, 10) ja todella monet bussilinjat pysähtyvät parin minuutin kävelymatkan päässä Sidewaysin sisäänkäynnistä. Suosittelemme tutkimaan vaihtoehtoja osoitteessa www.reittiopas.fi – kirjoita määränpääksi ”Helsingin jäähalli”.

KÄVELY
Helsingin keskustasta, Pasilan asemalta ja Kalliosta kävelee Nordikselle 15-30 minuuttia. Matkaa kertyy lähtöpaikasta riippuen noin 1,5-2,5km.

POLKUPYÖRÄ
Niin paljon kuin kannatammekin pyöräilyä niin Töölön liikennejärjestelyiden, katutöiden ja kavennettujen kulkuväylien vuoksi Sidewaysin lähialueelle ei ole mahdollista tälläkään kertaa rakentaa virallista polkupyöräparkkia. Pahoittelemme tätä syvästi.

Kannustamme kuitenkin festivaalivieraitamme pyöräilyyn, ja fillareille soveltuvia valvomattomia pysäköintipaikkoja löytyy esimerkiksi Kisahallin, Telia 5G Stadionin, Laakson kentän, Uimastadionin ja Eläintarhan kentän läheisyydestä. Jäähallin viereen jätetyt pyörät poistetaan alueelta turvallisuussyistä.

KAUPUNKIPYÖRÄT JA SÄHKÖPOTKULAUDAT
Lähimmät kaupunkipyöräasemat löytyvät Mannerheimintien ja Messeniuksenkadun kulmasta sekä Uimastadionin edustalta. Nordiksen viereinen kaupunkipyöräasema poistetaan festivaalin ajaksi käytöstä.

Mikäli käytät citybiken tavoin toimivia sähköpotkulautoja niin jätäthän en riittävän kauaksi festivaalialueesta.

AUTO
Lähimmät parkkialueet löytyvät Kisahallin ympäristöstä. Pysäköintimaksu Helsingin kaupungin maksujärjestelmän mukaisesti.