SIDEWAYSIN RAVINTOLAHAKU ON AVOINNA
17.02.2023Haemme Helsingin festivaalikesän avaavaan Sidewaysiin (8.–10.6.2023) ruokatoimijoita. Tarjolla on myyntipisteitä niin telttapaikalla toimiville ravintoloille kuin food truckeillekin. Sidewaysin ruokatarjonta koostuu tulevanakin kesänä ainoastaan kasvis- ja vegaaniruoasta.
Bookkaamme vuosittain Sidewaysiin noin kymmenen ravintolaa, ja valittujen ravintoloiden pääpainotus on perinteisesti ollut laadukkaassa katuruoassa. Olemme silti avoimia kaikenlaisille ehdotuksille fine diningsta herkkumyymälöihin!
Sisällytäthän hakemukseen seuraavat asiat:
- Ravintolan nimi
- Tiivis esittely ravintolastanne
- Esimerkkejä annoksista, joita haluaisitte Sidewaysissa tarjoilla
- Otamme myös mieluusti valokuvia annoksistanne ja/tai aikaisemmista ravintolatoteutuksistanne muissa tapahtumissa
Valintakriteereitämme:
- Toimijan kyky valmistaa korkealuokkaista ja tasalaatuista kasvis- ja vegaaniruokaa läpi viikonlopun hygieenisesti, tehokkaasti ja iloisesti palvellen. Referenssit muista festivaaleista ja suurtapahtumista ovat meille arvokkaita!
- Arviomme siitä, miten kiinnostavina kävijämme pitäisivät myyntipisteen brändiä (nimi, visuaalinen toteutus, tarina, arvot) ja sen tarjoamia annoksia.
- Miten hyvin myyntipisteen tuotteet täydentävät valikoimaamme? Olemme erityisen kiinnostuneita tuotteista, jotka tuovat festivaalin ruokavalikoimaan lisäarvoa.
- Raaka-aineet: Arvostamme erityisesti toimijoita, jotka sitoutuvat lähi- ja luomutuotettujen raaka-aineiden käyttöön.
Näin voit hakea ruokamyyjäksi:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse. Kerromme vastausviestissämme tarkempia lisätietoja Sidewaysista, myyntipaikkoihin sisältyvistä palveluista, hinnoittelusta sekä muista käytännön asioista. Vastaamme luonnollisesti myös mahdollisiin kysymyksiinne.
Lisätiedot ja hakemukset:
Sideways / Johannes Kinnunen
johannes@fullsteam.fi, 0415336211
