PEGGY GOU JA JUNGLE KÄYNNISTÄVÄT FESTARIKESÄN SIDEWAYSISSA

Erityislaatuisuudellaan ja yllätyksellisyydellään lumoava Sideways käynnistää Helsingin festivaalikesän tanssien, kun elektronisen musiikin kansainväliset huippunimet Peggy Gou (KR) ja Jungle (UK) esiintyvät Nordiksella. Lisäksi 13.–15. kesäkuuta järjestettävälle festivaalille ovat varmistuneet post-punkin kärkinimi Fontaines D.C. (IE) sekä anatolialainen musiikin modernisoijat Derya Yildirim & Grup Şimşek (TR)

Erikoishintaiset 3 päivän liput ovat myynnissä vain keskiviikkoon 6.12. klo 23.59 asti, jonka jälkeen lipun hinta nousee. Lippukauppaan pääset tästä.

Yksi maailman suurimpiin tämänhetkisiin DJ-ilmiöihin kuuluva Peggy Gou on Berliinissä uraa tekevä DJ-tuottaja, jonka house- ja tekno- ja elektrotuotanto on onnistunut poikkeuksellisella tavalla vakuuttamaan kriittiset genren harrastajat nousten samaan aikaan valtavaksi radiohitiksi ympäri maailman. Etenkin odotetun debyyttialbumin megahitiksi noussut single (It goes like) Nanana on muodostunut tänä vuonna maailmanlaajuiseksi korvamadoksi sadoilla miljoonilla streamauskerroillaan. 

Lisää elektronisen musiikin huumaa festarille tuo brittiläinen tuottajaduo Jungle, joka tunnetaan tarkkaan hiotuista audiovisuaalisista liveseteistään. Keikoillaan suureksi livebändiksi kasvava yhtye on jo vuosikymmenen ajan vakuuttanut vaivattomalla, neo-soulia ja funkia yhdistelevällä feelgood-tanssimusiikillaan. 

Kattausta täydentävät himotun paluun Helsinkiin tekevä ja post-punkin kärkinimiin kuuluva Fontaines D.C., jolle tunnusomaista ovat ärhäkän itsevarmat livet sekä intensiiviset, mutta herkät kitarasoundit, sekä anatolialaista folkia psykeen ja progeen yhdistelevä, ainutlaatuinen turkkilaiskokoonpano Derya Yildirim & Grup Şimşek. 

Lisää festivaaliuutisia on luvassa pitkin talvea ja kevättä!

 

SIDEWAYS 2024 
13.–15.6.2024 Helsinki, Nordis 
 
PEGGY GOU (KR) · JUNGLE (UK) · FONTAINES D.C. (IE) · DERYA YILDIRIM & GRUP ŞIMŞEK (TR) 
+ paljon lisäyksiä luvassa!  
 

LIPUT:  
Osoitteesta www.sidewayshelsinki.fi/liput  
3pv 165 EUR (hinta voimassa ke 6.12. klo 23.59 asti) 
3pv 179 EUR (to 7.12. alkaen) 
1pv avoin päivälippu 109 EUR 

Edellinen
Edellinen

SIDEWAYSIN OHJELMA KASVAA HIMOTUILLA KANSAINVÄLISILLÄ JA KOTIMAISILLA NIMILLÄ

Seuraava
Seuraava

ENSIMMÄISET SIDEWAYS-UUTISET JA FLASH SALE LUVASSA PIAN!