SIDEWAYS HAKEE HARJOITTELIJOITA

16.11.2022

Kuuluuko opintoihisi työharjoittelu ja haluaisitko suorittaa sen Sidewaysissa? Haemme joukkoomme innokasta, oma-aloitteista ja joustavaa festivaalituotannon harjoittelijaa keväälle 2023.

Tuotantoharjoittelijat ovat tärkeitä toimijoita Sidewaysin festivaalitiimissä. He avustavat assistentin roolissa tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa aina ideointivaiheesta tapahtuman aikaisiin avainrooleihin saakka. Soveltuva koulutustausta harjoittelupaikkoihin voi olla esimerkiksi kulttuurituotannon, liiketalouden tai matkailun alalta.

Harjoittelijan toimenkuvan sisältö pyritään räätälöimään henkilön erityisosaaminen, vahvuudet ja omat kehittymistavoitteet huomioiden.

Esimerkkejä harjoittelijoiden tehtävistä:
- Festivaalin yleiset tuotannolliset tehtävät eli tuotantotiimimme avustaminen kaikissa festivaalin järjestämiseen liittyvissä asioissa
- Alue- ja taideohjelman sekä ruokamyyntipaikkojen koordinointi
- Kumppanituotantojen koordinointi

Odotamme harjoittelijoilta:
- Innostunutta ja hyvää asennetta, joustavuutta ja paineensietokykyä
- Kiinnostusta musiikkia ja festivaaleja kohtaan
- Aiheeseen liittyviä opintoja (esim. kulttuurituotanto, liiketalous, matkailu) tai aikaisempaa kokemusta tapahtumissa työskentelystä
- vähintään 18 vuoden ikää
- Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
- Ajokortti B katsotaan eduksi

Harjoittelun kesto on noin 3kk. Harjoittelu ajoittuu huhtikuun alusta kesäkuun puoliväliin, tarkat päivät sovitaan tapauskohtaisesti. Harjoittelusta maksetaan palkkio.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen johannes@fullsteam.fi. Kirjoita viestin otsikoksi SIDEWAYS-HARJOITTELU. Harjoittelupaikat täytetään heti kun sopiva/sopivat henkilöt löytyvät.