SIDEWAYS HAKEE HARJOITTELIJOITA!

Kuuluuko opintoihisi työharjoittelu tai oletko muuten kiinnostunut työskentelystä tapahtuma-alalla? Sideways-festivaali hakee innokkaita, oma-aloitteisia ja joustavia harjoittelijoita keväälle 2024. Harjoittelupaikkoja on kolme ja tehtävät sijoittuvat festivaali- ja artistituotantojen pariin.

Harjoittelijat ovat tärkeitä Sidewaysin tiimiläisiä, jotka avustavat tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa aina ideointivaiheesta festivaalin aikaisiin avainrooleihin saakka. Soveltuva koulutustausta harjoittelupaikkoihin voi olla esimerkiksi kulttuurituotannon, liiketalouden tai matkailun aloilta. Toimenkuvat pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaaminen, vahvuudet ja omat kehittymistavoitteet huomioiden. Haemme nyt:

2 x FESTIVAALITUOTANNON HARJOITTELIJA
Harjoittelu festivaalituotannossa sopii kaikille tapahtumatuotannosta kiinnostuneille. Työhön kuuluu muun muassa:
- Festivaalin yleiset tuotannolliset tehtävät eli tuotantotiimimme avustaminen kaikissa festivaalin järjestämiseen ja tapahtuma-alueen pystyttämiseen liittyvissä asioissa
- Alue- ja taideohjelman sekä ruokamyyntipaikkojen koordinointi
- Kumppanituotantojen koordinointi

1 x ARTISTITUOTANNON HARJOITTELIJA
Harjoittelu artistituotannon parissa on tarkoitettu henkilöille, joita kiinnostaa erityisesti työskentely artistien esiintymisiin liittyvien tehtävien parissa. Työhön kuuluu muun muassa: 
- Artistituottajan apuna toimiminen, eli avustaminen Sidewaysissa esiintyvien artistien vierailuun liittyvissä asioissa
- Artistien esiintymisvaatimusten toteuttaminen

- Akkreditointien sekä majoitus- ja ruokailujärjestelyiden koordinointi
- Toimiminen yhtenä artistien yhteyshenkilöistä festivaalin aikana

Odotamme harjoittelijoilta:
- Innostunutta asennetta, joustavuutta ja paineensietokykyä
- Kiinnostusta musiikkia ja festivaaleja kohtaan
- Aiheeseen liittyviä opintoja tai aikaisempaa kokemusta tapahtumissa työskentelystä
- Vähintään 18 vuoden ikää
- Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista
- Ajokortti B katsotaan eduksi

Noin 3kk kestävä harjoittelu ajoittuu huhtikuun alusta juhannusviikolle ja tarkat päivät sovitaan tapauskohtaisesti. Lähtökohtaisesti harjoittelu on osa opintoja ja siten opintotuen alaista, mutta lisäksi siitä maksetaan palkkio.

Harjoitteluun liittyvät tehtävät suoritetaan pääsääntöisesti toimistollamme Helsingissä, mutta kevään aikana on mahdollista tehdä sovitusti myös etätöitä. Tapahtuman lähestyessä edellytämme läsnäoloa toimistollamme ja Sidewaysin tapahtuma-alueella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen mikael@fullsteam.fi. Kirjoita viestin otsikoksi SIDEWAYS-HARJOITTELU. Muistathan kertoa hakemuksessasi, oletko ensisijaisesti kiinnostunut festivaali- vai artistituotannon harjoittelusta. Voit hakea myös molempia tarjolla olevia rooleja. Harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Edellinen
Edellinen

ENSIMMÄISET SIDEWAYS-UUTISET JA FLASH SALE LUVASSA PIAN!

Seuraava
Seuraava

SIDEWAYS 2023 KERÄSI NORDIKSELLE 25 000 KÄVIJÄÄ – KIITOS!