LIPPUPÄIVITYS

01.04.2022

LIPPUJEN HINNAT:
3pv – 155€
2pv – 125€ (to-pe tai pe-la)
1pv – 90€ (to, pe tai la)
1pv avoin päivälippu – 99€
 

LIPPUKAUPAT:
  1) Sideways-lippukauppa
  2) www.lippu.fi/sideways
  3) www.tiketti.fi/sideways

Lippupisteessä ja Tiketissä voit maksaa Sideways-liput myös yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Palauttamattomat kesän 2020 ja 2021 Sideways-liput ovat sellaisinaan voimassa myös ensi kesän festivaalilla. Jos siis olet ostanut Sideways 2020- tai 2021-lipun ja haluat hyödyntää sen vuonna 2022, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä.
 

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Sidewaysiin vuosina 2020 tai 2021 ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman katetorian lippuun 30.4.2022 saakka.

Voit myös päivittää Sideways-lippusi useamman päivän festivaalilipuksi aina festivaaliin asti. Ostetut 1pv-liput voi siis päivittää 2pv- tai 3pv-lipuksi ja 2pv-liput 3pv-lipuiksi.

Esimerkki 1: Olet ostanut yhden päivän torstai-lipun vuoden 2020 Sidewaysiin ja haluaisit tulla kesän 2022 festivaaleille kolmeksi päiväksi – voit päivittää 1pv-lippusi 3pv-lipuksi joko festivaalialueen lipputoimistossa (ennen kuin lippusi luetaan portilla) tai koska vain ennen festivaalin alkua lippujen ostopaikassa Lippupisteessä tai Tiketissä.

Esimerkki 2: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun vuoden 2020 Sidewaysiin ja haluaisit tulla kesän 2022 festivaaleille lauantaina – voit vaihtaa lippusi 30.4.2022 mennessä ostopaikasta riippuen Lippupisteen tai Tiketin asiakaspalvelussa.

Sidewaysin portilla tehtävästä useamman päivän lippumuutoksesta ei peritä lipputoimiston perimää päivitysmaksua, maksat vain lipputyyppien välisen erotuksen. Ennakkoon tehtävistä upgreidauksista peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut.

Mikäli haluat vaihtaa lipun käyttöpäivää vastaavaan toiseen lippuun (esim. torstailippu 2020 -> lauantailippu 2022), tulee se tehdä ostopaikasta riippuen Tiketissä tai Lippupisteessä 30.4.2022 mennessä. Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut.


AVOIMET PÄIVÄLIPUT

Avoimet päiväliput toimivat seuraavasti:
- Osta 1pv avoin festivaalilippu Sidewaysin lippukaupasta
- Meillä avoimet päiväliput ovat aidosti avoimia eli sinun EI TARVITSE päättää lipun käyttöpäivää etukäteen tai vaihtaa sitä päivälippuun ennen festivaalia.
- Avoimia päivälippuja on saatavissa vain erittäin rajoitettu määrä
- Sidewaysin avoin festivaalilippu on voimassa sellaisenaan: pidät vain lipun tallessa ja saavut sen kanssa festarialueen portille valitsemanasi päivänä.
- Lippu luetaan festivaaliportilla ja se oikeuttaa pääsyn alueelle kerran. Lippua ei vaihdeta rannekkeeseen.
- Avoin päivälippu on voimassa valitsemanasi päivänä, vaikka festivaalin yksi tai useampi päivä olisi myyty loppuun.
- Avoin lippu takaa mahdollisuuden päättää saapumisesta festareilla milloin tahansa vaikka festivaali olisi jo käynnissä.
- Toki suosittelemme kaikille ensijaisesti koko festivaalin kattavaa 3pv-lippua, jolla pääsee kokemaan kaikki Sideways-artistit ja muut aktiviteetit.
 

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Koronan vuoksi peruttujen Sideways 2020 ja 2021 -festivaalien lippujen palautusaika on päättynyt kesäkuussa 2021. Lippuja ei siis voi enää palauttaa.
 

SIDEWAYSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Sidewaysin tai yhteistyökumppanimme järjestämästä kilpailusta kesän 2020 tai 2021 festivaaleille, ovat ne automaattisesti voimassa vuoden 2022 Sidewaysissa.