MUISTILISTA JA PIKAOPAS SIDEWAYSIIN!

16.06.2022

Sideways 2022 starttaa tänään klo 16. Alueella kaikki alkaa olla jo valmista, ja tapahtuma on toteutumassa suunnitellusti. Alla kertauksena kaikki, mitä on hyvä tietää.

SAAPUMINEN & LIPUT

Yleisöä on tulossa paljon, joten saavu Nordikselle ajoissa. Vaihda 2-3pv lippu rannekkeeseen joko ennakkovaihtopisteessä tai portilla. 1pv-lipuilla voit saapua suoraan portille. Lippuja on edelleen saatavissa ennakkopisteissä tai portilla.

Suosi julkista liikennettä, fillaria tai kävelyä. Muista jättää polkupyörät ja sähköscootit riittävän kauas alueesta, portin läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa millekään kulkuvälineille.

MOBIILISOVELLUS

Lataa maksuton Sideways 2022 -sovellus App Storesta tai Google Playsta!

AIKATAULU JA ALUEKARTTA

Tutustu molempiin saitilla, somessa tai apissa!

FESTIVAALIALUE

Suosittelemme seikkailemaan ennakkoluulottomasti ympäri Nordista ja tutustumaan tarjontaan – lupaamme, että yllätyt! Alueella saattaa olla salaisia paikkoja, joita et heti ensimmäisellä kerralla huomaa…

Lisätietoa esteettömästä liikkumisesta alueella löydät täältä: https://sidewayshelsinki.fi/info#Esteett%C3%B6myys

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET & FESTIVAALIN ARVOT

Meille on erityisen tärkeää, että kaikilla on Sidewaysissa hyvä ja turvallinen olo, ja jokainen on tervetullut tapahtumaan omana itsenään. Olemme sitoutuneet turvallisemman tilan periaatteisiin, eikä Sidewaysissa hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai loukkaavaa käytöstä. Lue lisää aiheesta täällä: https://sidewayshelsinki.fi/info#Turvallisuus

Tutustu myös festivaalimme arvoihin: https://sidewayshelsinki.fi/info#Tasa-arvo

MAKSAMINEN

Kaikki maksaminen festivaalialueella tapahtuu kortti- ja mobiilimaksuin.

RUOKA & JUOMA

Sideways siirtyy tänä vuonna pelkän kasvis- ja vegaaniruoan tarjoamiseen niin yleisölle kuin henkilökunnallemme ja artisteille. Juomapuolella taas löytyy monenlaisia bissejä, viinejä ja drinkkejä sekä ennätysmäärä alkoholittomia vaihtoehtoja.

WC:T JA VESIPISTEET

Jäähallin sisätiloissa on lukuisia vessoja, joista jokaisessa on myös useita vesihanoja. Ulkoalueelta löytyy myös suuri wc-alue, missä on erilliset alueet wc-kopeille ja urinaaleille. Tuttuun tapaan, wc-tilojamme ei ole eroteltu binäärisesti. Ulkoalueen vesipisteet sijaitsevat ruokamyyntialueella sekä wc-alueen yhteydestä.

KUVAAMINEN & SIDEWAYS SOMESSA

Sideways-alueella saat kuvata myös järjestelmäkameroilla. Muistathan noudattaa artistien mahdollisia kuvausrajoitteita sekä kanssajuhlijoiden yksityisyyttä. Kun jaat kuvia somessa, muista tägätä @sidewayshel ja #sidewaysHEL

OTA MUKAAN SIDEWAYSIIN

Aurinkorasva, max 0,5 litran vesipullo, korvatulpat, päähine sekä sään mukaiset vaatteet. Muistutamme, että ulkona saattaa olla kuuma ja sisällä jäähallissa viileää. Lue lisää sallituista ja kielletyistä esineistä: https://sidewayshelsinki.fi/info#Kielletyt%20esineet

NARIKKA

Vapaaehtoinen narikka palvelee sisääntulon yhteydessä. Hinta 3€ / asiakas ja lisäkäynnit 1€.

MERCHANDISE-PISTE

Aurora-lavan läheisyydestä löytyy festivaalin merchandise-piste, josta löytyy artistien fanituotteita, upouuden Sideways-malliston paitoja ja kasseja sekä korvatulppia ja muuta tarpeellista tavaraa.

VIHREÄ SIDEWAYS

Muistathan välttää roskaamista, lajitella jätteet asianmukaisesti sekä palauttaa tyhjät pullot panttipisteisiin.

KYSYTTÄVÄÄ?

Paljon lisätietoa löytyy osoitteesta www.sidewayshelsinki.fi/info. Voit myös lähettää sähköpostia info@fullsteam.fi tai soittaa 09-29050805.

TERVETULOA SIDEWAYSIIN!