PÄIVITYS CORONA-VIRUKSEEN LIITTYEN

12.03.2020

Suomen viranomaiset ovat antaneet määräyksen, jonka mukaan kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat kielletään 31.5.2020 saakka COVID-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Annettu ohjeistus ei ulotu Sidewaysiin asti, joten festivaalin järjestelyt etenevät toistaiseksi normaalisti. Lähdemmekin siitä oletuksesta, että Sideways toteutuu myös tulevana kesänä suunnitelmien mukaisesti.

Tapahtumiimme osallistuvien asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva kieltopäätös jatkuisi aina Sidewaysiin saakka niin luonnollisesti myös me noudatamme ohjeistuksia.

Jos Sideways jouduttaisiin perumaan, on liput mahdollista palauttaa. Yksikään Sidewaysiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.

Mikäli koronavirus aiheuttaa muutoksia Sidewaysin järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivujemme uutisosiossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.