PARIISIN KEVÄÄN TREENIKEIKKA VAIN SIDEWAYS-ASIAKKAILLE

22.05.2019

Elokuussa uuden albuminsa julkaiseva Pariisin Kevät esittää uutta materiaaliaan sekä valikoituja vanhempia hittejään Helsingin Nosturilla päivää ennen Sidewaysin alkua eli keskiviikkona 5. kesäkuuta. Tähän bändiä ja yleisöä kesän kiertueelle valmistavaan tilaisuuteen ei myydä lippuja, vaan sisäänpääsy on mahdollista ainoastaan ennakkoon ostetulla Sideways-lipulla tai YleX:n kilpailun kautta.

Ota mukaan Nosturiin ennakkoon ostamasi Sideways-lippu (1, 2 tai 3pv). Sisään mahtuu 300 Sideways-asiakasta saapumisjärjestyksessä.

Voit samalla vaihtaa 3pv-lippusi Sideways-rannekkeeseen. Rannekkeenvaihto on avoinna Nosturin ovella ke 5.6.2019 klo 18-20.

Mikäli sinulla on 1pv tai 2pv Sideways-lippu niin ota mukaan joko paperilippu tai valmistaudu esittämään se puhelimesi näytöltä.

Ovet Nosturiin aukeaa klo 18 ja keikka starttaa klo 20.


Pariisin Kevään terveiset:

”Me ollaan soitettu urallamme kaksi harjoituskeikkaa ja ne ovat olleet hikisiä rypistyksiä Bar Loosessa. Molemmilla kerroilla mentiin lämpöhalvauksen ja hapen loppumisen rajoilla.

Nosturissa sitä ei pääse tapahtumaan ainakaan kovin helposti, koska sisään pääsee vain pari kourallista ihmisiä. Tuntuu merkitykselliseltä saada esiintyä vielä kerran tuolla oman treenikämpän yläkerrassa, kun ensi vuonna koko paikkaa ei enää ole.

Idea on siis se, että me soitetaan keikka, mutta tilaisuuden luonne on, että jos me vaikka mokataan joku biisi niin me aloitetaan se alusta – tai vaikka c-osasta, ihan miten vain. Me soitetaan kesän festarikeikoille sovitettu setti ja halutaan ihmiset paikalle siksi, että kun me ollaan harjoiteltu biisejä ja painiskeltu sovitusten ja soundien kanssa pitkään keskenämme, niin tää on paras keino muistaa, että me tehdään tätä yleisöä varten. Koko show herää eloon vasta sitten, kun joku on näkemässä ja kuulemassa sen.”