SIDEWAYS 2021 EI TOTEUDU – NÄHDÄÄN KESÄLLÄ 2022

11.03.2021

Emme olisi halunneet kirjoittaa tätä viestiä, mutta valitettavasti meille ei tässä maailmantilanteessa jää muita järkeviä vaihtoehtoja: joudumme murtunein mielin ilmoittamaan, että Sidewaysia ei voida järjestää tulevanakaan kesänä.

Olimme loppuun asti toiveikkaita ja uskoimme rokotteiden tuomaan suojaan ennen kesän alkamista. Kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja Sidewaysin mahdollistamiseksi vastuullisesti ja turvallisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun koronavirusta vastaan olevan vielä kesken.

Viranomaisten tapahtumia koskevat rajoituksen ovat tämän hetken tietojen mukaan voimassa 30.6.2021 asti eli myös Sidewaysin aikana. Festivaalin tekeminen määräysten mukaisesti ei mahdollistaisi Sidewaysin ideologian mukaista toteutusta – haluamme tarjota Sideways-kävijöille vapaan liikkumisen sekä täysipainoisen festarikokemuksen live- ja kulttuuritarjonnasta nauttien. Huolimatta rajoitusten vaikutuksesta festivaalin toteutumiseen annamme täyden tuen Suomen hallituksen ja viranomaisten koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tekemälle työlle.

Siirrämme katseemme tulevaisuuteen: Sideways järjestetään 16.-18.6.2022 tutussa Nordiksen ympäristössä.

Ostetut 3pv-liput vuosille 2020 ja 2021 ovat voimassa myös vuoden 2022 Sidewaysissa. Ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka. Jos haluat palauttaa ostetun Sideways-lipun, on se tietenkin mahdollista. Lue lisää asiasta Liput-sivulta.

Sideways 2022 -ohjelmisto julkistetaan myöhemmin. Valitettavasti emme vielä pysty antamaan tarkempia lisätietoja esiintyjistä tai ensimmäisen ohjelmajulkistuksen aikataulusta.

Kiitämme teitä saamistamme tsemppiviesteistä, ne ovat antaneet meille voimaa näinä poikkeuksellisina aikoina. Jos teillä on mitään kysyttävää Sidewaysiin liittyen, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@fullsteam.fi.

Pysytään turvassa ja huolehditaan toisistamme, jotta voimme kesällä 2022 juhlia taas yhdessä <3

Koko työryhmän puolesta,
Artemi, Anna, Mikael, Tuomo & Johannes