SIDEWAYS ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2019

04.01.2019

(EDIT: Kaikki harjoittelupaikat on täytetty, kiitos lukuisista hakemuksista!)

Kuuluuko opintoihisi työharjoittelu ja haluaisitko suorittaa sen Sidewaysissa? Haemme joukkoomme 1-2 innokasta, oma-aloitteista ja joustavaa festivaalituotannon harjoittelijaa keväälle 2019. 

Tuotantoharjoittelijat ovat tärkeitä toimijoita Sidewaysin tuotantotiimissä. He työskentelevät assistentin roolissa osallistuen monipuolisesti festivaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen aina ideointivaiheesta tapahtuman aikaisiin avainrooleihin saakka. Soveltuva koulutustausta tuotannon harjoittelupaikkoihin voi olla esimerkiksi kulttuurituotannon, liiketalouden tai matkailun alalta.

Harjoittelijan toimenkuvan sisältö pyritään räätälöimään henkilön erityisosaaminen, vahvuudet ja omat kehittymistavoitteet huomioiden.

Esimerkkejä harjoittelijoiden työtehtävistä:
- festivaalin yleiset tuotantotyöt eli tuotantotiimimme avustaminen kaikissa festivaalin järjestämiseen liittyvissä asioissa
- alue- ja taideohjelman koordinointi
- kumppanituotantojen koordinointi
- vapaaehtoisten koordinointi

Odotamme harjoittelijoilta:
- Innostunutta ja hyvää asennetta, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä rakkautta musiikkia ja festivaaleja kohtaan
- Aiheeseen liittyviä opintoja (esim. kulttuurituotanto, liiketalous, matkailu, markkinointi) tai aikaisempaa kokemusta tapahtumissa työskentelystä
- vähintään 18 vuoden ikää
- Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
- Oma läppäri
- Ajokortti B (ei ehdoton välttämättömyys, mutta katsotaan eduksi)

Harjoittelun kesto toimenkuvasta riippuen noin 2-4kk. Harjoittelu alkaa työtehtävästä riippuen maalis-huhtikuussa jatkuen kesäkuun puoliväliin. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Sörnäisissä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen info@fullsteam.fi viimeistään 15.1.2019. Kirjoita viestin otsikoksi SIDEWAYS-HARJOITTELU.

Harjoittelijoiden haastattelut järjestetään tammikuun puolivälissä.

Vastaamme mieluusti tarkentaviin kysymyksiin. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@fullsteam.fi ja kerromme lisää!