SIDEWAYSIN JUOMATARJONTA SAMMUTTAA KAIKENLAISET JANOT

08.06.2022

Tämän kesän Sidewaysin juomatarjonta palvelee monipuolisuudessaan kaikkia kävijöitä ympäri Nordista. Jokaiselta baaritiskiltä on saatavissa holillisten festarijuomisen lisäksi myös erinomaisia alkoholittomia juomia.

Sideways-suosikiksi muodostunut Brooklyn Brewery tarjoilee jälleen kerran Nordiksella kylmiä juomia eri oluiden ystäville. Niille, joille päätöksenteko on hankalaa, löytyy ensimmäistä kertaa myös tasting platter. Lisäksi bissekontin yhteydessä on tarjolla oikeita tatuointeja!

X-Berg tarjoaa festarikävijöille tarkoin valikoidun kattauksen saksalaisten huipputuottajien viinejä valkoisesta punaiseen ja siltä väliltä. Joka päivälle on myös valittu päivän viini, joista tulemme kertomaan lisää myöhemmin. Viime kerralla tutuksi tullut MUK-1-viiniauto pysäköi taas Sidewaysiin, minkä lisäksi aluetta kiertää viinipyörä ja -kärryt. Viinibaarin yhteydessä on myös mahdollista osallistua MauMau Jewelleryn korupajaan.

Alkoholittomien ja matala-alkoholisten juomien alati kasvavaan kysyntään vastaavat holittomista tisleistä erinomaisia drinkkejä sekoittava Seedlip Bar sekä alkoholittomat ja miedot cocktailit tuntevan Kåskan Low & No Bar.

Lisäksi kesäisen raikkaita cocktaileja ja drinkkejä tarjoilevat päälavakentälle nousevat Kyrö Distillery Bar, Mojito Bar, Highball Bar sekä Schweppes-baari.